نحوه کار دستگاه اکسیژن ساز خانگی
شاید در ابتدا گمان کنید که این محصول خانگی مانند کپسولهای معمولی دارای یک منبع اکسیژن هستند، اما نحوه کار دستگاه اکسیژن ساز خانگی متفاوت از این کپسولهاست. در هوای اطراف ما چیزی حدود 78 درصد نیتروژن، 21 درصد اکسیژن و 1 درصد آرگون و دیگر گازها وجود دارد. نحوه کار یک سیستم اکسیژنسازی اینگونه است که این هوا را در طی چند مرحله تفکیک کرده و اکسیژن با خلوص 90 درصد وارد محیط اتاق میکند.
انواع دستگاه های اکسیژن ساز خانگی
تمام دستگاههای اکسیژن ساز خانگی تقریبا مشابه یکدیگر عمل میکنند. به همین دلیل تفاوت اصلی در این دستگاهها، به برندی که آنها را تولید کرده برمیگردد. اگر دوست دارید بهترین دستگاه اکسیژن ساز خانگی را با قیمتی مناسب تهیه کنید، مشاوران ما در تیم ظریف تجارت صبا منتظر تماس شما هستند تا راهنمایی لازم را به شما بدهند. با این حال بد نیست تعدادی از برندهای مشهور سازنده این دستگاه را بشناسید:
- اکسیژن ساز 5 لیتری نایدک
- اکسیژن ساز زنیت مد چینی
- اکسیژن ساز 5 لیتری زنیت مد
- اکسیژن ساز سوشیا ایرانی
اجزای تشکیل شده دستگاه اکسیژن ساز خانگی
برای اینکه بهتر با نحوه کار دستگاه تنفس آشنا شویم، لازم است که تمام قطعات تشکیل دهنده آن را بشناسیم و بدانیم هر قطعه چه وظیفهای برعهده دارد. در ادامه هر کدام از این قطعات را به صورت خلاصه توضیح خواهیم داد.
فیلترها
نقش فیلترها در نحوه کار دستگاه تنفس خانگی این است که هم در هنگام ورود هوا به داخل دستگاه آن را تصفیه کنند و هم هنگام پخش اکسیژن به درون محیط اتاق. تعویض به موقع این فیلترها باعث تمیز کار کردن دستگاه اکسیژن ساز است.
کمپرسور هوا
موتوری که کار مکش هوا به درون دستگاه اکسیژنساز را بر عهده دارد، کمپرسور است. در اصل کیفیت کار هر دستگاه اکسیژن ساز به برند کمپرسور وابسته است. اگر قصد دارید با عملکرد دستگاه اکسیژن ساز خانگی براساس برند موتور آشنا شوید، با مشاوران ما در شرکت ظریف تجارت صبا تماس بگیرید.
شیر برقی یا دریچه متحرک
یکی دیگر از اجزای سیستم اکسیژن ساز، شیر برقی یا دریچه متحرک نام دارد. وظیفه این شیر در نحوه کار این دستگاه این است که اکسیژن جدا شده را به منبع زئولیت انتقال دهد.
سیلندرهای زئولیت
سیلندرها در این دستگاه ها همان نقشی را بازی میکنند که دیگر سیلندرها بازی میکنند. در واقع مکش هوا به درون دستگاه و متراکم کردن آن توسط این سیلندرها انجام میشود.
مخزن اکسیژن
مخزن اکسیژن در این دستگاهها به ابعاد 5 لیتر، 8 لیتر و 10 لیتر طراحی و تولید میشود. این مخازن جایی برای نگهداری اکسیژن به حساب میآیند. بسته به اینکه قصد داشته باشید از این دستگاهها برای چه کاری استفاده کنید، باید اکسیژن ساز با مخزن اکسیژن مرتبط با آن کار تهیه کنید.
فلومتر
فلومتر یکی از اجزای مهم سیستم اکسیژن ساز است که مقدار اکسیژن وارد شده به محیط هوا را تنظیم میکند. کیفیت این قطعه در درست کار کردن دستگاههای اکسیژن ساز خانگی بسیار تاثیر دارد. برای همین اگر قصد دارید بهترین دستگاه تنفس خانگی را تهیه کنید، با مشاوران ما در ظریف تجارت صبا تماس بگیرید تا اکسیژن سازی با بهترین فلومتر را به شما معرفی کنند.
لیوان مرطوب کننده اکسیژن ساز خانگی
لیوان مرطوب کننده همان طور که از نامش پیداست، اکسیژن خشک ساخته شده در دستگاه را مرطوب کرده و بعد اجازه پخش شدن آن در محیط اتاق را میدهد.
نحوه روشن کردن و استفاده از دستگاه اکسیژن ساز
آشنایی با نحوه روشن کردن دستگاههای اکسیژن ساز نیز بخشی از نحوه کار دستگاه دهنده خانگی است که در طی مراحل زیر انجام میشود:
- ابتدا دستگاه را به برق وصل کنید و سپس دکمه پاور را فشار دهید.
- بعد از سبز شدن دکمه پاور، متناسب با نیاز خود تنظیمات فلومتر را پیاده سازی کنید.
- در قسمت تایمر بازههای زمانی فعالیت دستگاه را مشخص کنید.
شرایط نگهداری دستگاه اکسیژن ساز
برای اینکه دستگاه اکسیژن ساز شما همیشه درست کار کند لازم است که آن را در شرایط خاصی نگهداری کنید. به صورت خلاصه این شرایط شامل موارد زیر است:
- همیشه دستگاه را سرپا نگه دارید.
- نزدیکی دستگاه مواد آتش زا قرار ندهید.
- دستگاه را در دمایی مناسب که از 10 تا 40 درجه متغیر است نگهداری کنید.
نظافت اکسیژن ساز خانگی
برای حفظ سلامت خودمان لازم است که اکسیژن ساز خانگی ما همیشه تمیز باشد. برای همین برای تمیز نگه داشتن آن حتما به نکات زیر توجه کنید:
- هر 2 هفته بدنه دستگاه را تمیز کنید
- سوند اکسیژن را با یک دستمال مرطوب به طور روزانه تمیز کنید
- فیلترها را چک کرده و در صورت لزوم تعویض کنید
مزایای و معایب استفاده از دستگاه اکسیژن ساز
آشنایی با نحوه کار سیستم اکسیژن خانه شامل مزایا و معایب این دستگاه نیز میشود که در ادامه آورده شده است:
- مزایا: تولید اکسیژن خالص، قابلیت حمل و قیمتی مناسب.
- معایب: ایجاد خستگی و ضعف در عضلات بدن.
اگر قصد دارید دستگاه اکسیژن سازی بخرید که کمترین معایب را داشته باشد، از مشاوران ما در تیم ظریف تجارت صبا کمک بگیرید.
کلام آخر
در این مقاله توضیح دادیم که نحوه کار دستگاه اکسیژن ساز خانگی چگونه است، این دستگاه چه اجزایی دارد و مزایا و معایب استفاده از آن چیست. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید باشد و بتوانید با راهنمایی کارشناسان شرکت ظریف تجارت صبا بهترین دستگاه را برای خود تهیه کنید.